Kategorier
Blomster og planter

Reise fra plantene

Hvis du skal reise bort og ikke har altfor mange planter kan du fylle oppvaskkummen med vann og legge et handkle med den ene enden nedi vannet og den andre oppå benken. Deretter setter du plantene UTEN potteskjuler på benken oppå kandkle. Pass på at hullene i potten når ned til handkle. Plantene dine vil nå få vann via det fuktige handkleet.
Å spørre naboen om hjelp til vanning er jo også en god løsning, men noen ganger er de for snille og vanner i hjel plantene.

0 svar til “Reise fra plantene”

Jeg kjøpte «veker» (eller hva det nå heter) på gartneriet. Du stikker den ene enden godt ned i jorden og den andre enden av slangen i en bøtte eller et kar. Jeg var borte i 4 uker i sommer og kom tilbake til lykkelige planter. PS! Det hjelper om de ikke står i sola.

Dette kan også gjøres på uteplantene, så klart. Du kan også ta en flaske, fylle den med vann og sette den på hodet i blomsterbedet, det er sikkert lurt å bruke flere flasker.

Ellers så dyttet jeg bare pottene godt ned i jorden denne sommeren, det er hull i potten og når den får kontakt med jorden så klarer den å suge opp vann selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *