Kategorier
Kjerringråd

Leggkrampe

Mot leggkramper feks. under svangerskap, kan en knyte en ulltråd rundt hver ankel. Dette hjelper mot plagsomme og smertefulle kramper i leggene. Det må være ren ull og ikke «super wash»-ull.

0 svar til “Leggkrampe”

Jeg har hatt problemer i alle år med krampe i foten. Jeg fikk krampe hver dag og gjerne flere ganger daglig. Men så ble jeg fortalt at det hjelper med magnesium-tilskudd. Etter at jeg begynte med magnesiumkapsler, har jeg fått svake kramper i gjennomsnitt en til to ganger i måneden!!! Helt utrolig effektivt!

Etter å ha slitt med leggkramper i lang tid, prøvde jeg rådet om ulltråd – og faktisk har jeg ikke hatt antydning til kramper på over en uke. Herlig!!

Jeg ble anbefalt ulltråd rundt anklene, og jeg prøvde det med et ironisk smil. Tro det eller ei, krampene ble helt borte. Med vennlig hilsen fra en som ble kurert og svært glad.

Er til tider veldig plaget av leggkrampe. på natten. Noen ganger er det nesten umulig å få den til å gå over. Jeg tar da en liten teskje natron utrørt i iskaldt vann. Da går krampen over for denne gang. Noe råd for å forebygge har jeg dessverre ikke.

Hvordan kjennes krampe ut? jeg er ikke sikker om det er krampe jeg får. det kjennes ut som at muskelene vill ut av leggen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *