En selleristilk i brødboksen holder brødet fersk lengre.
Tørt brød kan gjøres friskere ved å pakke det inn i et fuktig klede og legge det i kjøleskapet i et døgn. Ta så brødet ut av kledet og varm det opp i stekeovnen noen få minutter.
En selleristilk i brødboksen holder brødet fersk lengre.
Tørt brød kan gjøres friskere ved å pakke det inn i et fuktig klede og legge det i kjøleskapet i et døgn. Ta så brødet ut av kledet og varm det opp i stekeovnen noen få minutter.
0 svar til “Ferskt brød”
Del brødet i to og legg den ene halvparten i fryseboksen til senere bruk.
Pakk brødet inn i en plastpose rundt brødposen når den ligger i brødboksen.
Om du er virkelig småspist: Skjær brødet i skiver når du kjøper det. Legg alt i fryseren. Tin en og en skive i brødrister etterhvert som du føler behovet for brødmat.