Kategorier
Middag

Wok med skinke

150 g bogskinke
3 ss soyaolje
1 gulrot
1/4 purre
2-3 ferske sjampinjonger
2 ts karri
2 ts pepper
1 pk nudler

Skjær bogskinken – en halv boks – i strimler, legg den i en bolle og hell soyaoljen over.
La skinken stå og trekke olje mens gulrot og purre skjæres i lange strimler.
Purren kan erstattes med en halv løk i skiver. En halv paprika i skiver er også godt.
Sett pannen (helst wok, men sautépanne eller vanlig stekepanne gjør nytten) på middels varme og kok opp 3 dl vann til en pose nudler.
Fres gulrotstrimlene i olivenolje i pannen i fem minutter før purre og sjampinjong legges i.
Til sist legges skinken og soyaoljen i pannen.
Kok nudlene i 3-4 minutter.
Hell så nudlene og om lag halvparten av kraften oppi pannen.
La alt stå og stekes litt før servering.

0 svar til “Wok med skinke”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *