Unngå mugg på syltetøy

Honning er et bra konserveringsmiddel. Bruk honning på toppen av glasset når du lager hjemmelaget syltetøy. Det vil forhindre mugg.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

0 kommentarer til «Unngå mugg på syltetøy»

  1. Takk for tipset! det skal jeg gjøre neste gang=)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. Det er vel strengt tatt ikke honningens egenskaper som konservingsmiddel som er det utslagsgivende her, snarere det faktum at honning stort sett består av sukker som binder opp vannet slik at mugg ikke kan vokse. Sukker gjør den samme nytten.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  3. Fyll det kokende syltetøyet i varme rene glass, sterilisert i stekeovnen. Ha på steriliserte lokk, og snu glassene på hodet. Da oppnår en vakuum, og ingen mugg!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *