Kategorier
Kjerringråd

Tyggegummi i håret

Et lite tips, slik at du slipper og «klippe» tyggien ut av håret.
Smør matolje i håret, å deretter gre håret med en tett kamm, å tyggien glir lett ut.
Lykke til
Hilsen en lettet Mor

0 svar til “Tyggegummi i håret”

For å få tyggis ut av håret kan man legge isbiter i et lite stykke papir for så å holde det sammen med håret. Skulle det bli for kaldt å holde i,kan man jo også ta en liten duk rundt isen og håret. Ikke så bra å bruke på veldig kort hår.

Kjøp renset bensin på apoteket. Tyggegummien smuldrer opp og blir vekk på sekunder….Effektivt.

ville vel heller brukt matolje enn……………bensin?????

isbiter, bensin??? var ikke matolje bra nok?

Dersom du har «Kontor-spray» (Slik som man sprayer støv ut av tastaturer, skrivere o.l. med) kan denne snus på hodet og sprayes på tyggisen. (Bør ikke gjøres på kort hår, da hodebunnen kan bli kald også!) Tyggisen fryses da på et blunk, og kan brekkes/skrapes av. Dette fungerer også ypperlig på tyggis/sjokoladeflekker på bilseter.

Det fungerer flott å bruke matolje til møbelstoff også. Fettskjoldene alle er redde for kan man enkelt fjerne med mildt zalovann på en klut.

soyaolje fungerer dritbra!!! nettopp sluttet med snus og tygger nikotintyggis både sent og tidlig. sovna derfor med tyggisen i munnen. i løpet av natta falt gummien ut og tulla seg inn i håret til kjæresten min. hun tok det tungt og trodde håret måtte klippes av. heldigvis gikk jeg inn på denne siden og fant dete gode rådet. anbefaler det videre ved lignende tilfeller!!! 🙂 TAKK.

En av døtrene mine hadde lagt igjen en tyggi på badegulvet. Er jo litt arbeid å kjøle ned et oppvarmet badegulv, da. Jeg tok vekk så mye av tygien som var mulig med en kniv og gnikket ettterpå med Rapsolje. Kjempegreit med tyggifritt badegulv.

Jeg har også brukt melange i håret på dattera mi når hun har fått tyggis i håret ved uhell og slike ting… vi har oppi melange(kald) lar det være i fem-ti minutter og steller barnet i dusjen og vasker henne i håret,da er hun like fin igjen etterpå

Har akkurat kjøpt splitter ny bil, og hva oppdager jeg? Jo, en stor hvit tyggis på det sorte trekket, presset ordentlig godt ned i bilsetet under barnesetet. Forsøkte ALT, for å få den bort. Greit nok med selve klumpen, men hva med resten som er presset godt ned i mønsteret. Matolje (Raps) funket overaskende bra. La på et godt lag, og tørket av med fuktig klut. Alt ble borte, ikke en fettflekk igjen engang. Takk for supert tips…Hilsen Linda

bruk whitesprit!! funker fin fiint, mister litt hår men slipper å klippe av store tuster!!

…eller gnid en klat peanut butter ind i tyggegummiet: så smuldrer tyggegummiet, og fjernes hurtigt med fingrene!

Helle

Bra tips men hvem i all verden ha white sprit i håret. Matolje er best og det lukter heller ikkje:)

nei så flott! dette fungerte bedre en jeg hadde håpet. Jeg hadde vært så uheldig å sovne på en fest og fått noe tyggegummi et litt… pikant sted men heldigvis løste du problemet.. takk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *