Kategorier
Kjerringråd

Tørt hår

Hvis du er plaget med tørt, skadet og brusete hår (farget, stripet, grått etc.) hjelper det med mandelolje (sweet almond oil). En liten teskje er nok til halvlangt hår. Massèr inn i hendene og dra over vått hår. Fungerer ypperlig!!

0 svar til “Tørt hår”

Monica – oljen skal ikke vaskes ut. Håret suger den til seg med en gang. Andre oljer man kan bruke på samme måte er oliven-, kokos- og jojobaolje. Ta fire-fem dråper i håndflaten og gni hendene fort sammen noen ganger slik at oljen blir varm, siden stryker og kammer du med hendene gjennom håret. Best fungerer det på helt tørt hår. Fuktig hår stenger nemlig de fleste oljer ute.

blir, virker ikke håret fettet hvis du lar oljen være i, sett at jeg smører inn før jeg legger meg om natten, da vil jeg av naturlige årsaker dusje om morgenen, mne det skal jeg ikke gjøre da. hvor mange ganger skal dette gjentas da?

den mandel og kokosoljen jeg har prøvd tørker ikke inn i hårstrået. må det være kaldpresset dyr olje for at det skal virke?
har nok hårprodukt som ikke virker

en uke var håret mitt bra. hele uka krøllene satt i uansett hva jeg gjorde. da hadde jeg sutte med lunken billig olivenolje i håret i ca 1 time. vaska det ut med lunkent vann med antifritz sjampo og dove sjampo for slitt hår. og så fletta jeg det.
men det var den uka, enda jeg har brukt samme ingrediensene og tid så får jeg det ikke til.sukk.enten vasker man ut for dårlig olja eller for bra så det ikke har noe olje igjen. for ett arbeid

ha olje i håret før du går og legger deg. en god del. gjør ikke noe om det føles litt klissete. tull et håndkle rundt håret og sov med det. dusj det ut neste morgen. vask vanlig med shampo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *