Når man skal få ut de siste restene av ketchup og dressing flasker ol. er det et lett triks som jeg har benyttet meg av i mange år. Da slipper man å riste mange ganger fordi flasken bare «fiser».
Det man gjør er å lukke flasken med korken, pass på at den er helt tett. Så tar du tak i bunnen på flasken og spinner den rundt med strak arm 360 gr (langs med kroppen) Da ordner sentifugalkraften resten! Men husk å holde i bunnen av flasken, ellers vil innholdet bli presset til bunnen. Økonomisk og lett.
For å få tømt en sjokoladesaus flaske, når den snart er tom, er et godt tips å holde flasken under varmtvann fra springen. Da varmes sjokolade sausen opp og blir mer lett-flytende. Lykke til!!
0 svar til “Tømme ketchupflaska”
Høres artig ut ! Ellers fyller jeg en skvett vann i ketcupflaska, rister og har innholdet oppi brunsausen når jeg lager kjøttkaker…Dressingen er det verre med..Og sjokosausflaska går i mikrobølgeovnen et lite øyeblikk (men det er kanskje å be om å få kreft ??).