Steke fisk

For å hindre at fiskestykkene ramler i stykker når de blir stekt skal man legge dem med skinnsiden (den siden som vender ut mot skinnet) ned i stekepannen først.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

0 kommentarer til «Steke fisk»

  1. Vist man steker fersk fisk,kan man ikke steke med skinnsiden først.pga da krøller fiskestykket seg med en gang.Kjøper man fisk i butikken,er den som regel ein dag og to gammel,og da kan man steke med skinnsiden ned.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. Du kan prøve å skjære 2-3 snitt i skinnet før du steker med skinnsiden ned.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *