Kategorier
Kjerringråd

Små sår som blør

Om man river av en rue el. lignende eller har et lite sår som ikke stopper å blø, kan man ha på pepper. Blodet koagulerer da raskt. Det er garantert smertefritt og veldig effktivt!

0 svar til “Små sår som blør”

Malt kanel virker enda bedre enn pepperm og så lukter det ikke så sterkt. Kanel kan også brukes for å tette mindre lekkasjer i lslanger etc.

Ikke ha på plaster, ta gjerne på litt jod. Det svir litt og blir litt gult rundt kanten, men du verden så fort det gror.

Eller snakk med gutta! De har en blødningstoppende stift de kan ta på dersom de skjærer seg når de barberer seg! Den virker.

Tror IKKE noen skal bruke kanel i åpne sår. Kanel er godt or fordøyelsen gjenom mat, men når det gjelder blodbanene, vil jeg minne om at indianerne brukte kanel som gift på sine piler!!

Kanel og pepper el. kan inneholde bakterier, soppsporer etc som ikke skal i sår. Sett på plaster og la det blø. Stopper snart.

For det første: Indianerne lever i Amerika, og der vokser det ikke kanel. Dessuten er det garantert ikke barken som brukes til giftpiler…

For det andre: Plaster hindrer luft i å komme til såret, og er ikke bra. Bakterier og soppsporer gjør ingen ting i så små mengder, immunforsvaret tar knekken på det før en evt. betennelse. har prøvd pepper, det funker utmerket. Kanel funker sikkert også bra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *