Kategorier
Utstyr

Skive sjampinjongen

Bruk eggedeleren til å dele opp frisk sjampinjong. Raskt og lettvint, og du får fine skiver.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

0 svar til “Skive sjampinjongen”

Jeg forsøkte dette, men SPJONG! så røyk
strengen på eggdeleren. Den var helt ny
og jeg ble temmelig forbauset.

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Soppen bør være fersk, og ikke ha fått «lærhud»

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

javisst. jeg ødela og min splitter nye eggedeler..

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

For å friske opp gamle sjampinjonger kan du dyppe dem raskt i isvann så de blir fuktige og legge dem i kjøleskapet i en tett plastpose en times tid. Da spretter de tilbake til normalen og ødelegger ikke eggedeleren.

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

De fleste eggedelere er ikke beregnet til å dele sjampinjong med! Du må ha en som tåler det, da virker det som bare det! 1/2 kg sjampinjong på 1 minutt! helt suverent!!

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *