Kategorier
Gjærbakst

Rosiner til gjærbakst

Rosiner som skal brukes i gjærbakst blir enda bedre hvis du bløtlegger dem i varmt vann 1/2 time før du setter deigen. Hvis du i tilegg tilsetter en skvett rom i vannet blir rosinene fanastisk gode.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Rosiner til gjærbakst, 1.0 out of 10 based on 1 rating

0 svar til “Rosiner til gjærbakst”

Hvordan kan de bli bedre av det? Når man steker de etterpå likevel…

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Fuktigheten vil ikke fordampe i den korte steketiden boller har!;-)

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Takk for tipset,prøvde det i boller.Det ble toppers med romsmak(men mitt barnebarn på 5 år likte ikke de bollene)Her hos oss kaller vi nå rosinboller for «voksenboller» hihi.

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *