Kategorier
Kjerringråd

Reisesyke / sjøsyke

Et vanlig middel mot reisesyke/sjøsyke er ingefær. Du kan kjøpe den i kapselform på helsekostbutikk, eller du kan kjøpe roten fersk i en vanlig dagligvarehandel. Roten er flott å lage te på, eller du kan simpelthen tygge en bit av roten om du vil. Ingefær er også bra for mye annet. Ved siden av å være et kvalmestillende middel, er den kjent for å være mageregulerende (fin for sydenmager), blodfortynnende (i enda større grad enn f.eks hvitløk blir det sagt) og den har en utmerket virkning på forkjølelse (så mye ingefær du makter i vanlig svart te – gjerne blandet med kokt melk, eller brygg en sterk te på bare roten).

0 svar til “Reisesyke / sjøsyke”

Øyrepropp/bomullsdott el.likn. i venstre øyret funkar faktisk veldig bra!! Trur det virkar inn på balansenerven.

Jeg kjøpte i sin tid et produkt som hette «Sea Band» på en bensinstasjon. Det besto av to strikker med en kule på hver som skulle plasseres på håndleddet. Min kone, som alltid har vært sjøsyk, prøvde produktet på en 7 dagers sjøreise, og hun anbefaler og låner det ut til sine venner, som i sin tur har vært begeistret for produktet.

jeg har vert sjømann i 22 år noe av det verste en kan gjør er og sette seg en plass du ikke ser havet prøv og se mot horisonten så ofte du kan (horisonten)er der vann så langt du ser møter himmelensom en strek dette hjelper garantert etter en stund blir balanse nerven bak ørene vant med sjø gangen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *