Pizzabunn

4,5 dl hvetemel
25 g gjær
1/2 ts salt
1 1/2 ss olje eller smeltet smør
1 1/2 dl lunkent vann

Denne oppskriften er tilpasset hybelkomfyr. Skal du lage pizzabunn til en vanlig langpanne så tar du 2x alle ingredienser.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

0 kommentarer til «Pizzabunn»

  1. Stekes ved hvor mange grader.???

    Oppskrifta er OK men , steketid og antall grader hadde vært greit å fått oppgitt.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. 15-20 minutters steketid. Når kantene på bunnen og osten er gyllen er den ferdig.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  3. Stek pizzaen på 200 grader midt i ovnen. Denne pizzabunnen kan halvstekes i 10 minutter og fryses ned. Da er det bare å ha fyll og ost på toppen og steke øverst i ovnen ved 200 grader i 10-15 minutter. Kjempegodt.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  4. Tips til pizza steking:

    Hvis du virkelig vil ha god pizza så sørg for å få bunnen tynn, ca 2-3 mm. Sett ovnen på full guffe – stekingen tar ikke mer enn 3-4 minutter. Dette er mye bedre!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  5. Ha en klype sukker i, og for all del olje istedet for smør. Ha også en skje melk i. Øker du væskemengden litt, så deigen blir bløt, og du må bruke mel og fingre for å «kjevle», har du en sikker vinner. Hilsen tidligere pizzarestauranteier

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  6. For ALL del! IKKE ha i dobbelt med gjær! Gjær setter en usmak på deigen! Sukkeret er med på å heve pizzabunnen, og hvis man elter deigen til den blir helt glatt (endel arbeid) så får man kjemperesultat:)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *