Kategorier
Kaker og snacks

Peppernøtter

1 dl kremfløte
1 dl mørk sirup
125 g margarin
1 1/2 dl sukker
1 ts revet sitronskall
1/2 ts pepper
1/2 ts ingefær
2 ts bakepulver
1 1/2 dl potetmel
Ca g dl hvetemel
180 grader midt i ovnen i 12-15 minutter.
Visp fløten stiv. Varm sirupen til den er flytende. Rør margarinen og sukkeret til en myk masse og bland fløten, sirupen og sitronskallet. Rør inn melet, som er siktet sammen med potetmelet, krydderne og bakepulveret. La deigen stå kaldt til neste dag. Trill ut lengder på ca 1 cm i diameter. Del dem til passe emner og trill kuler.

0 svar til “Peppernøtter”

Dette var ganske godt, men HUSK!!
ikke la dem stå for lenge inne i ovnen, da risikerer du å brnnne dem. Just like me;)

jeg har prøvd å bake dem, og de er gode. Det skal være 8-9 dl hvetemel. Kan godt krydres mer. Hilsen kristin

Legg igjen en kommentar til matmons Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *