Kategorier
Bilen

Parafin som vaskemiddel

Istedenfor såpe og vann til bilvasken, burde man kanskje prøve en kopp parafin i en bøtte med vann, samt en god omgang med bløte kluter. Fordelen med denne metoden er at man ikke behøver å skylle bilen før vask – eller etter vask – uansett hvor skitten bilen måtte være i utgangspunktet. Dersom det regner kommer parafinen til å støte bort regndråpene, og dette hjelper således mot rustdannelse. Og man behøver heller ikke å bruke voks med denne metoden.

0 svar til “Parafin som vaskemiddel”

hmmmm… ja hvis du vil ha RIPER i lakken er dette et godt råd.
sorry men du kommer IKKE utenom å skylle/spyle bilen grundig med rikelige mengder med vann før du setter igang med skrubbingen hilsen en som har jobbet med bilklargjøring i mange år

Er meget skeptisk til å ikke spyle bilen før vask. Det er nødvendig for å unngå å lage riper. Mitt tips til vaskemiddel er Grønnsåpe. Veldig greit og rimelig å bruke sammenlignet med dyre bilshampoer.

Parafin på en spruteflaske istedet for dyr avfetting, så spyle før vask med Zalo vann. Spyle til slutt

det so varmt anbefales er å bruke parafin (lampeolje) som en del av avfettingen og spyle. Så vaske med bilshampo og spyle etter det. Ser noen snakker om zalo og grønnsåpe. dette er til husholdning, og innehoder saltkrystaller som vil legge seg i porene i lakken og vil forårsaker rust!

Bruk ikke Zalo da den fjerner polish oh voks. Grønnsåpe eller syntetisk vaskemiddel best. Alu-felger blir også rene.

Har brukt diesel sammen med tannbørste og oppvaskkost til å rense kjedet og gira på sykkelen. Bruk vernebriller!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *