Kategorier
Kjerringråd

Overlev på skinnsko

Hvis du går deg vill i skogen og blir sulten kan du få næring ved å tygge på din egen sko. Skinn har næring nok til at man kan holde seg i live en kort stund.

Kilde: Coca Cola Adventure Quiz

0 svar til “Overlev på skinnsko”

Skinnet i skoen din er behandlet for å holde lenge og tåle vær og vind, og er neppe spesielt næringsrikt…

isåfall får man näring nok til å overleve fram til man dör av en eller annen sykdom som har blitt med skoen.Bruk sider fra en sopp bok som innesåle, så vet du hva du kan spise.

I disse mobiltelefontider skulle det være en viss mulighet for å ringe til noen om så skjer. Ja, det forutsetter selvsagt at vedkommende har det med da. Ellers er det jo lurt å ha niste med seg. Man kan klare seg uten mat i mange dager, men ikke uten vann. Det skulle jo heller ikke være noe problem å finne vann i skogen. Hva hvis man ikke har skinnsko på seg da?
Nei, det beste er nok å gå der man er kjent, og ellers si fra til andre hvor man går og når man kommer tilbake. Da er det jo lettere for eventuelle letemannskap.:-)

Da må jeg bli alvorlig desperat *lol*. Man kan dessuten leve ganske lenge uten mat. Men får man ikke veske derimot, da er det ikke mye håp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *