Kategorier
Kaker og snacks

Nøttepraliner

50 gram smeltet sjokolade
150 gram revet marsipan
100 gram nøttekjerner
2 ss kremfløte

Garnering:
Hvit sjokolade
Sølvkuler eller annet kakestrøssel

Nøttene risten i ovnen ved 175 grader. Ca.7.minutter. Skallet fjernes, gjerne med at de legges mellom to kjøkkenhåndklær og gnir litt, da løsner skalet lettere. Hakk nøttene.
Marsipanen rives i den smeltede sjokoladen. Fløten og nøttene blandes inn. Blandingen formes til kuler og dyppes i den hvite sjokoladen v.h.a. to gafler. Pyntes før sjokoladen stivner. Må stå kjølig.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *