Kategorier
Kjerringråd

Myggstikk

Her er et godt tips fra helsekostbutikken; vitamin B1 (viktig at det er ren vitamin b1). Ta to tabletter hver dag og start tre dager før du skal på tur. Jeg prøvde dette i fjor sommer og fikk ikke et eneste stikk.

13 svar til “Myggstikk”

Har hørt at Neem (et tropisk tre) skal være ideelt. Noen som har erfaring med det? Eller så har jeg god erfaring med å spise masse rå hvitløk, grapefrukt og å holde meg unna sukker og alkohol..

og forresten.. eteriske oljer som hjelper er sitronella, eukaluptus, nellik, laurbær, lavendel og peppermynte

bruk mindre hårspray og parfyme på sommeren myggen eelsker hårspray og parfyme,etter jeg slutta å bruke så mye så har jeg faktisk ikke blitt så plaget av mygg på sommeren:)

De fleste tester viser at det eneste av «normale» midler som fungerer er de som inneholder DEET. Er vel et giftig middel, men man trenger jo ikke akkurat drikke det.

Vitamin B1 fungerer helt topp,ikke et myggestikk på meg forrige sydentur,og det er første gang på 15 år!!!

Vitaminene koster ca kr 50 i helsekost butikken, kan ikke si at det er kostbart når det kan redde ferien din….De reddet i vært fall min ferie.

Tviler sterkt på dette rådet. Vitaminer tas opp i små mengder, og lagrene fylles fort opp kun ved vanlig kosthold. Bruk heller Autan myggspray eller lignende, så holder du mygga borte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *