Kategorier
Kjerringråd

Morgenkvalme under graviditet

25 mg B6-vitamin kvar åttande time gir betring etter tre dagar.
NB: Konsulter lege før du tek slike tilskot!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

0 svar til “Morgenkvalme under graviditet”

En helt ufarlig variant er Jevn tilførsel av Ingefær, helst i konsentrert kapsel-form. Det er viktig å vedlikeholde inntaket, ellers kommer kvalmen tilbake. Full effekt oppnås først etter 1-2 ukers bruk. I tillegg kan Postafen reisesyketabletter brukes, de fåes reseptfritt på apoteket.

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Et annet råd som hjalp meg er å ha en pakke salt kjeks stående på nattbordet. Ta en kjeks eller to før du står opp om morgenen. Hjalp meg!

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Generelt viser det seg at urter i kapselform har vesentlig dårligere effekt enn urter i frisk form! Så dersom du får tak i det, så prøv helle frisk ingefær fremfor kapsler. De er laget for at produsentene skal tjene penger, samt for de som ikke får tak i friske urter!

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Akupunktur er meget effektivt mot svangerskapskvalme. Har hjulpet meg i mine to svangerskap og mange andre. Det er helt klart verdt noen få stikk.

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Da jeg gikk gravid begynte jeg alltid dagen med en halv til en kopp varm urtete og kunne deretter spise frokost på vanlig måte. Hvis jeg derimot drakk noe kaldt, feks. melk eller vann, så spydde jeg alltid i løpet av 2-5 minutter…(Ricola sin grønne pulver-te i rund boks er helt ok – hvis du ikke orker å dille med teposer, ellers skal peppermyntete virke kvalmedempende)

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

jeg er i uke8 nå i mitt 3 svangerskap og må si at alle var forskjellige.. Nå kan jeg ikke drikke varmt,spise søtt eller for mye.. men noe surt,salt og rent vann fra springen er vidunderet for meg .-)

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.