Kategorier
Kjerringråd

Lukt på toalettet

Mange henger opp ulike luftrensere / godlukt på toalettet, men her er et billigere (og likeså effektivt?) middel mot vond lukt på toalettet. Legg ut 7-8 nellikspiker (hel nellik) i vinduskarmen eller i nærheten av toalettet og den vonde lukten forsvinner meget raskt.

0 svar til “Lukt på toalettet”

Et annet tips mot vond lukt, og da spesielt røyklukt, er å fylle en liten skål med eddik og sette den i det illeluktende rommet natta over. Bare husk å helle ut eddikken igjen!

Min lege sier at man skal sørge for å gå så oftere på toalettet, så unngår man alle luktsjener. Dessuten er det sunnere. Minst en gang om dagen, husk det!

for at fyrstikk trikset skal funke må du la denryke litt….. ellers blir det jo ingen lukt av fyrstikken!!!!

Fyrstikktrikset går ut på at det er metangass som brinner opp, og det er den som lukter. Derfor må en la èn eller flere fyrstikker brenne ut.

hvorfor ikke bare tenne en fyrstikk og kaste den i do, eller enda enklere, kjøp en boks luftrenser ?

det fystikkstrikset er bare kamuflasje, finnes ikke noe metan eller denslags som brenner opp, det er bare lukta av brent fyrstikk som «overdøver» drittlukta.

det er helt riktig som det blir nevnt her at det ikke skjer noen forbrenning av metan dersom man tenner en fyrstikk etter toalettbesøk. grunnen er at konsentrasjonen av metan i lufta er for liten til at det skal skje. og det skal man være gla for.. dersom metanen hadde tatt fyr ville det ha vært en eksplosjonsartet reaksjon mellom oksygenet og metanen. og til sist, det er ikke metanen som lukter ille, det er svoveloksydgassene…

enig med carli.. men fyrstikktrixet funker bra, men man må, som sagt tidligere, la den RYKE litt. Røyken fra fyrstikka som overdøver.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *