Kategorier
Ut på tur

Klær som hodepute

I steden for å bruke jakka og andre klær til hodepute, stapper jeg klær som jeg tar av meg om kvelden i soveposetrekket. Da har man en suveren hodepute, klærne er tørre og man trenger ikke å lete etter dem når man våkner. Og ikke minst så vet man hvor soveposetrekket er når man skal reise videre.

0 svar til “Klær som hodepute”

Jeg gjør noe lignende når jeg er på skiturer og ikke har noe sitteunderlag å sitte på. Putter da noen klær inni en plastikkpose

Har glemt puta noen ganger og benyttet ideen, men jeg anbefaler bruk av plastikkpose, soveposetrekk eller lignende for klærne sin del.

Godt tips. Hvis klærne er våt eller fuktige, så putt de fotenden i soveposen. Dette gir tørre klær til dagen etter..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *