Kategorier
Kjerringråd

Katteplage

Hvis du har en plass på eiendommen som katter foretrekker, og plager deg med uling og lukt, strø Hjortetakksalt på stedet, så holder de seg unna. Lurer du på om dette rådet kan stemme, så stikk nesen ned i hjortetakksaltbøssa og ta et skikeklig snufs. Kattene har jo som kjent bedre luktesans enn du:-)

Vanlige søkeord:

  • katteplage

0 svar til “Katteplage”

pass på at ikke barn spiser av sanden eller jorden der hjortetakksaltet strøs…ikke helt bra vil jeg tro…

Vi har katter som «skvetter» inne,-har noen et råd som egner seg til innedørsbruk??

Hjortetakksalt er er hevemiddel som du brker når du baker – neppe veldig farlig for barn. Jorda inneholder nok mer uhumskheter, vil jeg tro.

Har store problemer med gammelt gulv i hus som skal restaureres – det stinker kattepiss! Vil nøde fjerne gulvet, da det er 200 år gammelt… Noen tips??

kjøp sterilansåpe i stykker,rasp og strø ut i bedet feks.kan evt stikke biter i jorda…dette virker garantert,effektivt mot rådyr også,og best av alt:ufarlig for alt og alle;)

Har stauder i blomsterbedet å jeg lurte på om dette(hjortetakksaltet) kan skade blomstene på noe vis.

Det blir ganske mye arbeid (og dyrt) å fylle på hjortetakksalt. Fungerer bare en liten stund så er pus tilbake. Nå har vi satt ned blomsterpinner i bedet som vanskeliggjør tilgang til pus toalett – fungerer forløpig.

En ting som garantert virker mot katt er kaffegrut. Dette er testet i det vide og brede. Og ufarlig. Dette holder seg også etter nedbør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *