Kategorier
Kaker og snacks

Havreflarn

Her er det best å bruke bakepapir. Steker du kakene på smurt plate, må de hvile kort tid etter at de er stekt, deretter fjernes med tynn stekespade eller kniv.
150 g smør
6 dl havregryn
2 ss hvetemel
2 ts bakepulver
3 dl sukker
2 egg
Smelt smør og hell over havregrynene som får hvile ca 1 / 2 time. Tilsett eggene. Bland hvetemel, bakepulver og sukker. Bland alt. Legg teskjeklatter på stekeplaten med plass mellom siden kakene flater ut. Stek ca. 10 min. ved 180 grader.

0 svar til “Havreflarn”

Utrolig fin oppskrift. Bare pass på at du ikke tar for mye deig på brettet og at kakene har god plass for de smelter utover. MÅ PRØVES!!!!

Veldig gode, men sier meg eng med Tommy. Husk at de smelter mye utover, så ta bare LITT deig til hver kake.

Legg igjen en kommentar til Tommy Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *