Kategorier
Rengjøring

Gjere reint klosettet

Etter å ha prøvd «alle» middel på marknaden som lovar at dei skal funka på eit blunk, har eg funne ut at Zalo er det mest effektive (og truleg det rimelegaste) ein kan bruka på klosett, dusj og badekar.

0 svar til “Gjere reint klosettet”

Klorin er min favoritt – til nesten alt. Fjerner, renser og fjerner alle bakterier – ikke 99% som de andre midlene lover.

Toalettskåler som har stått lenge og «brunet»? Hell i en dasj med bilavfetting og rør rundt med toalettbørsten. La virke 10-15 min og skur godt. Doen blir skinnende ren, lukten fra avfettingen forsvinner etter noen timer.

Pimpstenspulver er løsningen på en «brunet» toalettskål i tillegg er dette giftfri og luktfri metode.

Dersom toalettet er preget av misfarging kan du helle en halvannen liter Cola og la det stå slik over natten før du trekker i snora. Colaen skal ikke kunne skade porselenet på noen måte.

For å fjerne flekker i wc kan man putte i pulver/tablett til oppvaskmaskinen og la dette virke over natten.
For å få toalettet til å skinne, tørker jeg over med eddik på en klut etter vask! Det skinner og er ikke farlig for små barnehender!! Klorin og komfyrvask synes jeg ikke hører hjemme noen plass! Tenk litt på miljøet rundt oss også og vask litt oftere så slipper du så «tøffe» stoffer!

Klor (som klorin består av) er et stoff som naturen bryter svært lett ned, og er følgelig lite miljøskadelig.

Husk at klor (klorin) ikke tåler luft, lys, varme, frost etc, for da blir den brutt ned. Normal holdbarhet er 2-3 måneder max ved max 15 gader…

Vi sliter med skikkelig inngrodd badematte i badekar og fått masse tips; bla; oppvasktablett, løser opp ganske mye

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *