Kategorier
Frysing

Fryse kjøttdeig

Når du skal fryse kjøttdeig så er det lurt å trykke den flat først. Når du skal ta den opp er det bare å hive den rett i panna, og fordi den er tynn tiner den veldig fort.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

0 svar til “Fryse kjøttdeig”

Genialt! Jeg som har fryseboks på ca. 20 liter får jo plass til både kjøttdeig og frosna brø!

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Enda smartere. stek den før du fryser den, da kan du bare hive den i sausen mens den koker så er alt ferdig på få minutter

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Og enda enda smartere er å trykke den flat I STEKEPANNA før du fryser den. Da vil den jo passe utmerket når du skal steke den.

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar til B Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *