Kategorier
Kaker og snacks

Firkløverkake

3 egg
3 dl sukker
1 ss kakao
1 dl sterk kaffe
3 dl hvetemel
1,5 ts bakepulver

Pisk eggedosis og ha i kakao utrørt i kaffe. Sikt i mel og bakepulver. Stek kaken i stor rund form(26 cm) nederst i ovnen ved 180 grader i ca 1 time

Fyll:
1 pk vaniljesaus uten koking
2,5 dl fløte
2,5 dl melk

Lag vaniljekrem og bland med stivpisket fløte.
Del kaken i to eller tre, og ha kremen mellom lagene.

Glasur:
100 gr Firkløver
0,5 dl melk
50 gr smør
150 gr. melis

Smelt sjokoladen sammen med smør og melk i vannbad. Rør inn melisen. Avkjøl kremen til den tykner og fordel den oppå kaken.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

5 svar til “Firkløverkake”

dette er den beste kaken jeg har smakt noen gang!! elsker den!

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Denne kan man trygt kalle verdens beste kake!!

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Hva gjør man med melken i fyllet?? skal man blande det inn også?

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Fyllet til kaken:. Du lager vaniljekrem som beskrevet på pakken (vaniljekrem uten koking) med 2,5 dl melk. Når den er ferdig blander du inn stivpisket kremfløte.

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *