3 egg
3 dl sukker
1 ss kakao
1 dl sterk kaffe
3 dl hvetemel
1,5 ts bakepulver
Pisk eggedosis og ha i kakao utrørt i kaffe. Sikt i mel og bakepulver. Stek kaken i stor rund form(26 cm) nederst i ovnen ved 180 grader i ca 1 time
Fyll:
1 pk vaniljesaus uten koking
2,5 dl fløte
2,5 dl melk
Lag vaniljekrem og bland med stivpisket fløte.
Del kaken i to eller tre, og ha kremen mellom lagene.
Glasur:
100 gr Firkløver
0,5 dl melk
50 gr smør
150 gr. melis
Smelt sjokoladen sammen med smør og melk i vannbad. Rør inn melisen. Avkjøl kremen til den tykner og fordel den oppå kaken.
5 svar til “Firkløverkake”
Denne kaken er den beste noen sinne!!
dette er den beste kaken jeg har smakt noen gang!! elsker den!
Denne kan man trygt kalle verdens beste kake!!
Hva gjør man med melken i fyllet?? skal man blande det inn også?
Fyllet til kaken:. Du lager vaniljekrem som beskrevet på pakken (vaniljekrem uten koking) med 2,5 dl melk. Når den er ferdig blander du inn stivpisket kremfløte.