Kategorier
Dessert

Eplekake fra mormor i Amerika

3 egg
2 1/2 dl sukker
2 1/2 dl vetemel
1 ts bakepulver
50 gram smeltet smør
4 store faste epler
1 ss sukker
1 ts kanel

Slik gjør du:
Skrell eplene og skjær dem i båter.
Legg dem i en bolle og strø sukker og kanel.
Pisk eggedosis av egg og sukker.
Bland bakepulveret i melet og ven det forsiktig i eggedosisen sammen med det smeltete smørret.
Hell halvparten av røren i en smørt spring form. (Rund form.)
Legg et lag med epler på til slutt.
Stek kaken i nedre del av ovnen ved 175 grader i ca. 45 min.
Server den gjerne lunken sammen med vanilje is eller vaniljesaus.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Eplekake fra mormor i Amerika, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

0 svar til “Eplekake fra mormor i Amerika”

skjønner ikke helt oppskriften hva med eplene og andre halvpatren av røren?

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

unøyaktig oppskrift.
hvorfor legge eplene i en bolle? og hvofor bruke bare halv røre dette blir rot.skal det først røre så epler også røre igjen?også epler?

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tror det skal være slik. Hell oppi hakve røren, legg så et lag med epler, ha på resten av røra, og så resten av eplene på toppen:)

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

halvparten av røren først, så epler, så røre, å så pynte me epler på toppen, det er jo sefølgelig for å få epler inni kaken også! daaa! 🙂

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

prøvde oppskriften den var ikke bra. manglet litt mere nøyaktighet. får se om den smaker godt

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar til Tove Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *