Kategorier
Middagstilbehør

Enkel soppstuing

Rens 6-8 middels store champinjoner og skjær dem i skiver. Stek dem i smør og ha over godt med nykvernet pepper. Ha over 2 dl kremfløte og la dette koke til fløten tykner.

3 svar til “Enkel soppstuing”

Eller litt rømme i stedet for fløte. Godt det også.
Kan varieres som champignon/løkblanding med rømme på.

Anbefaler også en anelse paprika-, senneps- eller chilipulver, sammen med litt malt spisskumen.

Hvis man heller litt sojasaus ( kikoman) over soppen ,- og lar det frese noen sekunder, før fløtenhelles over, får man en deilig spiss på stuingen. Nydelig til vilt og villsau.OBS! Vær varsom med salt siden sojasausen gjør den jobben.

Legg igjen en kommentar til Faust Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *