Enkel soppstuing

Rens 6-8 middels store champinjoner og skjær dem i skiver. Stek dem i smør og ha over godt med nykvernet pepper. Ha over 2 dl kremfløte og la dette koke til fløten tykner.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Enkel soppstuing, 9.0 out of 10 based on 1 rating

3 kommentarer til «Enkel soppstuing»

  1. Eller litt rømme i stedet for fløte. Godt det også.
    Kan varieres som champignon/løkblanding med rømme på.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. Anbefaler også en anelse paprika-, senneps- eller chilipulver, sammen med litt malt spisskumen.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  3. Hvis man heller litt sojasaus ( kikoman) over soppen ,- og lar det frese noen sekunder, før fløtenhelles over, får man en deilig spiss på stuingen. Nydelig til vilt og villsau.OBS! Vær varsom med salt siden sojasausen gjør den jobben.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *