Rens 6-8 middels store champinjoner og skjær dem i skiver. Stek dem i smør og ha over godt med nykvernet pepper. Ha over 2 dl kremfløte og la dette koke til fløten tykner.
Kategorier
Rens 6-8 middels store champinjoner og skjær dem i skiver. Stek dem i smør og ha over godt med nykvernet pepper. Ha over 2 dl kremfløte og la dette koke til fløten tykner.
3 svar til “Enkel soppstuing”
Eller litt rømme i stedet for fløte. Godt det også.
Kan varieres som champignon/løkblanding med rømme på.
Anbefaler også en anelse paprika-, senneps- eller chilipulver, sammen med litt malt spisskumen.
Hvis man heller litt sojasaus ( kikoman) over soppen ,- og lar det frese noen sekunder, før fløtenhelles over, får man en deilig spiss på stuingen. Nydelig til vilt og villsau.OBS! Vær varsom med salt siden sojasausen gjør den jobben.