Kategorier
Kaker og snacks

Enkel eplekake

1 kopp sukker
1 kopp smør
1 kopp egg(ca.3 egg)
1 kopp hvetemel
3 modne epler
sukker og kanel

Bland sukker og smør til det blir hvit, bland så i egg å hvetemel. Hell det i en kakeform og skjær de tre eplene i båter og stør sukker og kanel på. Kaken stekes ven 180grader i ca 30.min

0 svar til “Enkel eplekake”

kaken var kjempe god og veldig enkel og lage=) takk for en herlig oppskrift synnøve!!!

Hei.. Dette er er fin oppskrift.. Den kaldes likeverdig oppskrift..(like deler av alt) Denne kan brukes til alle typer formkake, bare å tilsette de smaker enn sellv vil!

Kjempeflott oppskrift!! Bare synd ikke alle skjønner hvor enkel den er… Selv hadde jeg i litt bakepulver.. Nå gleder vi oss bare til den er ferdigstekt!! 😉

Jammen en kopp er en fast måleenhet; 2,4 dl.
Og en vanlig tekopp er ca 2,5, og når mål oppgis i denne enheten er det vanligvis fordi det er litt slingringsmonn.

Man takker : )

Superenkelt!
Et annet tips: De samme ingrediensene, men ta x antall egg, vei dem, og så mye som eggene veier – så mye tar du av hver av de andre ingrediensene (=lettere hvis man vil lage en større kake)

Legg igjen en kommentar til vera (01/10.05) Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *