1 kopp sukker
1 kopp smør
1 kopp egg(ca.3 egg)
1 kopp hvetemel
3 modne epler
sukker og kanel
Bland sukker og smør til det blir hvit, bland så i egg å hvetemel. Hell det i en kakeform og skjær de tre eplene i båter og stør sukker og kanel på. Kaken stekes ven 180grader i ca 30.min
0 svar til “Enkel eplekake”
Utrolig kjekt å slippe vekt og litermål- det er bare å smeises sammen!
Lett oppskrift men, 1 kopp egg ??? var det ikke lettere å skrive 3 egg!!
den var usedvanlig god takk
Det var litt unøyaktig, kansje. Og hvor store skal koppene være???
Men ellers er det bra!! 🙂
Akkurat hva jeg var på jakt etter. Nå skal jeg prøve den. Takk Synnøve.
kaken var kjempe god og veldig enkel og lage=) takk for en herlig oppskrift synnøve!!!
hva med å skrive hvor mye sukker? en kopp det også eller?
Hei.. Dette er er fin oppskrift.. Den kaldes likeverdig oppskrift..(like deler av alt) Denne kan brukes til alle typer formkake, bare å tilsette de smaker enn sellv vil!
Kjempeflott oppskrift!! Bare synd ikke alle skjønner hvor enkel den er… Selv hadde jeg i litt bakepulver.. Nå gleder vi oss bare til den er ferdigstekt!! 😉
Jammen en kopp er en fast måleenhet; 2,4 dl.
Og en vanlig tekopp er ca 2,5, og når mål oppgis i denne enheten er det vanligvis fordi det er litt slingringsmonn.
Man takker : )
En perfekt kake å lage for barna i barnehagen 🙂
– Linda –
Superenkelt!
Et annet tips: De samme ingrediensene, men ta x antall egg, vei dem, og så mye som eggene veier – så mye tar du av hver av de andre ingrediensene (=lettere hvis man vil lage en større kake)