Kategorier
Diverse

Dugg på speil

Håret skal gjerne fikses på etter en dusj.
Hos veldig mange (de som ikke har stoore bad med god ventilasjon) er speilet helt dugget igjen. En klut/håndkle over speilet gjør bare saken vondt værre.

Ta da føneren tett på speilet, og i løpet av kun kort tid blir det helt klart.

8 svar til “Dugg på speil”

Det man kan gjøre i tilegg er å snurre hånklet rundt&rundt slik at man «vifter» doggen ut av døra.(da får man jo litt morgentrim i tilegg):-)

Da vi pusset opp badet nylig kjøpte vi en folie som heter «Ebeco Clear Mirror». Denne ble festet bak speilet (helt tynn «film») og koblet til stikkontakten. Når vi slår på lyset på badet varmes denne folien litt opp og det blir ingen dugg på speilet i det hele tatt. Fungerer helt supert!

For å hindre dugg på spegelen hjelper det og å ta litt såpe og vatn på handa og smøre det på spegelen før ein dusjar, men det hjelper og å ta det etterpå.

Du trenger ikke bruke mye såpe for å speilt klart. en liten prikk på vaskekluten du brukte i dusjen er nok! så slipper du å ta ny klut også!

Visstnok skal det hjelpe å smøre et lag med barberskum på speilet og så tørke dette av. Da holder speilet seg helt duggfri (til neste gang det blir vasket med såpe og vann). Jeg har ikke prøvd det selv, men en venninne gjorde dette, og det funket utrolig nok!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *