Kategorier
Middag

Cajun torsk

2 poteter
1 gulrot 1/4 sellerirot eller 2-3 stilker stangselleri
1/2 løk
2 fedd hvitløk
2 ts karri
2 ts cayenne- eller chilipepper
1 boks grovhakkede tomater
200 g torsk
Salt

Skjær potetene i skiver og gulrot, selleri og løk i strimler.
Hakk hvitløk. Skjær en halv blokk dypfryst torsk i 3-4 store serveringsstykker.
Surr poteter og hvitløk i olivenolje i en tykkbunnet kjele eller sautépanne noen minutter på middels varme, før de andre grønnsakene legges i.
Tilsett krydderet før tomatene og rør godt.
La grønnsaksblandingen koke noen minutter før fiskestykkene legges på toppen.
Strø litt salt over og sett lokk på.
La sausen stå og putre og torsken dampes under lokket i 5-7 minutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *