Kategorier
Gjærbakst

Boller i bakemaskin

Ca. 14 stk.

1 dl soyaolje
800-900 dl hvetemel
1 dl sukker
1/2 ts bakepulver
3 1/2 dl melk
50 g tørrgjær

egg til pensling

(sjekk hvor mye hvetemel du trenger, mulig du trenger mer)

Ha alt det våte i først. Så det tørre. Tørrgjær til slutt.

Deigen heves i minimum 15 min., stekes ved 200 grader i ca 12 min.

0 svar til “Boller i bakemaskin”

Slå selvfølgelig på maskinen og la det arbeide.
Så etter at du har laget bollene, hever du dem i minimum 15 min., stekes ved 200 grader i ca 12 min

Hallo. 50 g tørrgjær. Det er litt drøyt. Hvorfor ikke bruke gjær for søte deiger. Enten 50 g fersk eller en pose (12g) tørr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *