Kategorier
Gjærbakst

Boller i bakemaskin

Ca. 14 stk.

1 dl soyaolje
800-900 dl hvetemel
1 dl sukker
1/2 ts bakepulver
3 1/2 dl melk
50 g tørrgjær

egg til pensling

(sjekk hvor mye hvetemel du trenger, mulig du trenger mer)

Ha alt det våte i først. Så det tørre. Tørrgjær til slutt.

Deigen heves i minimum 15 min., stekes ved 200 grader i ca 12 min.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Boller i bakemaskin, 10.0 out of 10 based on 1 rating

0 svar til “Boller i bakemaskin”

Slå selvfølgelig på maskinen og la det arbeide.
Så etter at du har laget bollene, hever du dem i minimum 15 min., stekes ved 200 grader i ca 12 min

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Er ikke dette litt for mye hvetemel til 14 boller?

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Kjempegode boller.

Måtte faktisk bruke mer hvetemel.

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Hallo. 50 g tørrgjær. Det er litt drøyt. Hvorfor ikke bruke gjær for søte deiger. Enten 50 g fersk eller en pose (12g) tørr.

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

90 liter hvetemel og 50 g tørrgjeær!. Må være en stor bakemaskin…

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *