Kategorier
Kjerringråd

Bleke fregner

Press modne blåbær til en tynn grøt. Legg den på fregnene om kvelden før man går til sengs. Masken vaskes av igjen neste morgen, dettes gjentas om nødvendig. I tillegg er det et tips å vaske ansiktet regelmessig med sitronsaft.

22 svar til “Bleke fregner”

Fordi det ikke alltid er like fint kanskje? Men det er klart, det skaper en etisk debatt. Skal vi tukle med utseendet vårt, eller ikke. Men den debatten er vel egentlig avgjort for lenge siden… Eller hva? 😉

dette var et dårlig tips. han som har sent inn dette tipset er tydelig vis en spøkefugl, for dette funker ikke

synes det var et bra tips, det er mange som ikke liker å ha fregner. Det er mange synspunkter på dette men det er et bra tips synes jeg.

da er det bedre å bruke sitron… bare gni frisk sitronsaft i huden der fregnene er, så skal du se at de blekes raskt! du kan la denne «masken» være på natten over. det kan svi litt, men det er helt naturlig.

Det er noen som ikke liker sine fregner, og noen som liker de. Uansett synes jeg man bør respektere hverandre. Jeg er blandt de som gjerne vil prøve alt for å fjerne de..
Det er ikke så gøy å få høre «fregnetryne» slengt etter seg.

hei!Jeg har selv fregner på nesen oglitt i pannen..jeg liker ikke fregner,men asndre synes det er søtt..hva kan det komme av!? Det er akkurat det samme med krøller,de som har krøller vil ikke ha det og de som ikke har det vil ha det!?

Hvis tipset om sitronsaft virker, og fregnene blir bleket, blir ikke hudfargen også bleket da??

Sitronsaft kan kanskje funke.. Siden det inneholder C-vitamin. Lurer på om jeg leste at det motvirker fregner ;-D Man kan jo prøve.

Hei. Jeg synes det er søtt med frengner. Men ikke store oransje! Nesten alle får litt frengner av solen som går bort etterhvert.

Er dette sant? Virker det liksom? Går fregnene helt bort? Og hvor mange ganger må du bruke en sånn maske får at du skal få resultater?

Hva er best? Sitron eller Blåbær? Men når du bruker sitron hvor lang tid tar det før fregnene begynner å blekes? Er virkningen bra?

Er det noen her som har prøvd å bleke fregnene ved å bruke sitroner eller annet slag? hvordan virket det?

Jeg har prøvd med sitron… bare i 2-3 dager men vil ikke si det var så kjempe stor syksess. Vondt var det også!

Hei, går fregner bort jo brunere man blir, f.eks i ansiktet? Håper på svar. Hilsen gutt 16

ikke klag. hvorfor går dere inn på denne linken, hvis dere absolutt ikke vil fjerne fregnene deres?

BLÆH

Jeg har vært plaget med fregner i MANGE år. Jeg føler de bare har vært i veien og har lyst på «ren» hud uten pigmenter eller fregner..en stund vurderte jeg å ta stråling..jeg gikk inn på nettet og så prisen,og da ombestemte jeg meg.. Men på nettet leste jeg om et kjærringråd..om kvelden før man legger seg skjærer mann opp sitron og gnir det inn i ansiktet. Om morgenen vasker man ansiktet med vann. Jeg angrer absolutt ikke på at jeg prøvde dette, STOR forskjell etter to ganger !!! Kjempe fornøyd, og nå er fregneene kjempesvake, og med litt foundation i tillegg ..da synes dem jo ikke:D så det anbefales på det stærkeste ! Ps: det svir med det samme du tar det på, men det skal det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *