Kategorier
Kjerringråd

Blanke myke hender

For å få banke og myke velstelte hender, smør inn hendene med olivenolje og sukker, og masser. Skyll deretter og vask hendene.

0 svar til “Blanke myke hender”

Hvis du gnir hendene inn med olivenolje en halv time til en time føre du går i seng, så oljen kan trekke godt inn, vil du ikke ha behov for å vaske hendene efterpå. Dette fører til at oljen kan «arbeide» i huden din i flere timer. Dette gir myk hud og sterke negler. Kan virkelig anbefalles hvis man har «flisete» negler.

Jeg kjenner dette rådet., Du kan godt bruke en annen olje. Poenget er at sukkeret gir en peeling slik at du fjerner døde hudceller, samtidig som du får en god massasje. Når du har vasket av sukker/oljeblandingen er det lurt å bruke en god håndkrem. Hendene blir som fløyel – og neglene liker det også!

Kaffegrut er tidenes beste body-skrub! Billig, alltid tilgjengelig, og supereffektivt! Pluss at du lukter iikke kaffe etterpå.

Har alltid sverget til sukker og såpe, billig og veldig bra. Bruk det på hele kroppen i dusjen og du får silkemyk hud. Bruk en god fuktighetskrem etterpå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *