Kategorier
Frysing

Behold skorpa på kneipen

Når man fryser kneippbrød vil gjerne skorpa ramle av når brødet blir opptint igjen. For å unngå dette holder man det nyinnkjøpte brødet under kaldvannskrana slik at hele skorpa blir våt. Deretter legger man brødet i fryseboksen i en tett plastpose. Når det så blir tatt ut og opptint igjen, er skorpa akkurat som på nytt brød.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

0 svar til “Behold skorpa på kneipen”

Det man også kan gjøre, er å skjære brødet opp i skiver før det fryses.

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Er skorpa mørk, dvs at brødet er godt, stekt løsner skorpa. Man trenger ikke holde brødet under krana, det holder med litt vann i hånda.

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Gjelder dette også rundstekt hvetebrød?

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Hva skal jeg si??
Gerd,du fortjener stor honnør for det tipset der.Jeg er glad for at du kom på det. Veldig bra

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Genialt tips. Det beste på forumet og det jeg har mest bruk for!

🙂

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Det gjelder å få til en myk skorpe før brødet fryses. Da følger skorpa med når brødmaten trekker seg sammen under frysingen. Det gjelder alle brødvarer.

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Så fint at Gerd skriver Kneipp med to -p-er. Mannen brødet har fått navn etter heter Sebastian Kneipp. Følgelig heter det kneippbrød og ikke kneipbrød. (Det skulle stått «kneippen» i overskrifta også.
Ekstra fryseråd: velg et lyst stekt brød.

VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar til Helge Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *