Behold skorpa på kneipen

Når man fryser kneippbrød vil gjerne skorpa ramle av når brødet blir opptint igjen. For å unngå dette holder man det nyinnkjøpte brødet under kaldvannskrana slik at hele skorpa blir våt. Deretter legger man brødet i fryseboksen i en tett plastpose. Når det så blir tatt ut og opptint igjen, er skorpa akkurat som på nytt brød.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

0 kommentarer til «Behold skorpa på kneipen»

  1. Det man også kan gjøre, er å skjære brødet opp i skiver før det fryses.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. Er skorpa mørk, dvs at brødet er godt, stekt løsner skorpa. Man trenger ikke holde brødet under krana, det holder med litt vann i hånda.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  3. Hva skal jeg si??
    Gerd,du fortjener stor honnør for det tipset der.Jeg er glad for at du kom på det. Veldig bra

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  4. Genialt tips. Det beste på forumet og det jeg har mest bruk for!

    🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  5. Det gjelder å få til en myk skorpe før brødet fryses. Da følger skorpa med når brødmaten trekker seg sammen under frysingen. Det gjelder alle brødvarer.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  6. Så fint at Gerd skriver Kneipp med to -p-er. Mannen brødet har fått navn etter heter Sebastian Kneipp. Følgelig heter det kneippbrød og ikke kneipbrød. (Det skulle stått «kneippen» i overskrifta også.
    Ekstra fryseråd: velg et lyst stekt brød.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *