Kategorier
Kjerringråd

Bedre sædkvalitet

I vannmelon, druer og tomater finnes antioksidantet lykopen, som visstnok skal være god for å øke menns befruktningsevne.

Man rådes til å kutte ned på fete melkeprodukter, flesk og sukkerholdig mat. Mat man tror fremmer potensen er frukt og grønnsaker, olivenolje og fet fisk som laks, makrell og sild.

Det anbefales også å være forsiktig med røyk, alkohol, medisiner og kjemikalier. Man bør holde seg i god fysisk form og passe vekten. Å ta multivitaminer og mineraler er en god vane.

Et velkjent råd er å sørge for at man har en løs og ledig boxershorts og bukse.

Noen dagers seksuell avholdenhet øker spermieantallet, men senker spermienes bevegelighet. Man rådes til å ha sex annenhver dag.

0 svar til “Bedre sædkvalitet”

Err, ikke røyk, ikke melkeprodukter, ikke alkohol, ikke Kjemikalier, ikke sukkerholdig mat, ikke medisiner osv..
Med andre ord må man bli en slank økologisk vegitariansk treningsnarkoman av en tørrpinne uten undertøy ?
Nei takk ! Blir det ikke barn på forste forsøk, da prøver jeg heller et par ganger til i uka.. eller 10 !

Om man vil bedre kvaliteten er det viktig å ta selen, sink og et godt multivitamin (Spektro) hver dag.
Det viktigste er å holde seg unna nikotin og koffein.

hehe, løs og ledig boxershorts? Velger å ikke stole på denne «nyttige informasjonen».
Vekt har nok tvilsomt noe å si på sædkvalitet, bare se på elefanten 😉 Men det å trene kan gjøre at en opplever bedre sex, da spesielt trening av hele underlivet.Tenker man for mye på alt og ingenting så blir nok hele leken full av for mye tanker. Kos dere tankeløst m/prevensjon om nødvendig..

leste i en urtebok at brennesle-te skal hjelp,men urter må ikke brukes i mer enn 3-4 uker om gangen..ta noen uker pause..

En bekjent av meg ble utstasjonert i Grønland i tre måneder. Den arme mann skulle foreta noe geologisk grunnarbeid, ganske alene på en utpost. Nu var det slik, at min venn hadde en kjæreste han savnet inderlig. De hadde forsøkt å få barn, ja hun hadde endog gått på harmonikakur, uten resultat. Det ble ingen bolle i ovnen, for å si det slik. Vel, min venn savnet henne som sagt inderlig, og startet med å runke seg selv flere ganger om dagen. I tre måneder. Det økte faktisk hans produksjon av levende sædceller i den grad at da han vel hjemme endelig fikk dyppet svinet i kjæresten, så og si, ble hun gravid på et blunk. Og det fantastiske er, at i dag har de to vakre døtre!

Og i motsetning til de onde tunger som vil ha det til at de søte pikene ligner på en bestemt postmann – så mener jeg bestemt ikke det. Nåvel. Det var et sidespor. Men hyppig runking eller masturbasjon som man også kan kalle det, flere ganger om dagen og gjerne kolde bad – se det er noget som hjelper på sædkvaliteten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *