Kategorier
Fest og morro

Bakrus

* Før du drikker bør du spise skikkelig først. Du får da i deg næring som hjelper kroppen å forbrenne alkoholen. Hvis du maten er feit vil du få et beskyttende fettlag i magesekken, men hvis du øker inntaket av alkohol og dette fettlaget løser seg opp vil du få en ubehagelig overraskelse.
* Drikk vann eller annen alkoholfri drikke mellom drinkene. Jo mer jo bedre.
* Ta et par B-vitamintabletter før du begynner å drikke og et par før du legger deg.
* IKKE legg deg på oppadgående rus!
* Drikk minimum en halv liter vann før du legger deg. Jo mer jo bedre her også! 1-2 liter skader slett ikke, tvert imot! Et par brødskiver er heller ikke dumt.
* Drikk en type hele tiden. Ikke bland sprit og øl og vin om hverandre.
* Vin før øl blir krøll. Øl før vin blir fin.

0 svar til “Bakrus”

Etter mi meining kan du gjerne bytte ut skjevene (den du bør ete før du legger deg) med knekkebrød; knekkebrød er tørt og får deg til å få lyst på meir drikke (tja, vi satser på alkoholfri akkurat no)!

(dessuten er knekkebrød med kvitost godt på ein sånn kveld, tykkjer eg!)

slutt å drikk mens festen er på topp, så får du en time eller to alkoholfritt før du legger deg. Kjenn at rusen er på vei nedover!!! GARANTERT BRUKBAR DAGEN DERPÅ.

Får man tak i vann med oksygen tilsatt er dette etter min erfaring det beste! Jeg har bodd i utlandet og der sverget vi til et produkt som heter Life O2 – dette er vann tilsatt 700% mer oksygen enn i vanlig vann. Dette smakes ikke i det hele tatt, men funker enda bedre enn vanlig vann mot fyllesjuken. Hvorfor er jeg usikker på.

Ta en Cyrtec (reseptfrie allergipiller)før du legger deg. Da våkner du opp uten noen for for varige men etter kveldens og nattens inntak av alkohol! Helt glimrende!

Først og fremst bør man drikk sprit av god kvalitet,drikk mye melk før du legger deg og det skader ikke om du tar ett par skiver heller,hvis formen er dårlig om morgnen kan man ta en dram eller en kald pils da ungår du de fæle fyllenervene.Bare prøv!!! 🙂

Tar man mariafistel, kjøpes på apotek, før man skal drikke, blir man mindre fyllesyk. Fordi mariafistel beskytter leveren, og lever renser blod, og i blod er det alkohol.

OBS! OBS! sprit (av god eller dårlig kvalitet), som blandes med melkeprodukter i magesekk, klumper seg, og skulle man da være så uheldig å kaste opp, er det fare for å bli kvalt!!!!

Ta en dusj rett før du legger deg, drikk mye vann,mens du drikker og før du legger deg.

Spis godt før du går ut, spis når du kommer hjem, drikk så mye vann du orker og ta to trantabletter.

For å si det veldig enkelt !
Tåler man ikke dagen derpå uten bruk av medikamenter, kan kan like godt la være å drikke.
Forøvrig er jeg enig i at litt mat og drikke før man legger seg er en god løsning. Gode erfaringer med melk. (Ikke enig i at alkohol + melk er en farlig kombinasjon)
Hva som virker best er selvfølgelig forskjellig fra person til persong og fra gang til gang.
Lykke til videre med dagen-derpå opplevelser…

En solid engelsk frokost pleier å hjelpe bra:
– Speilegg/eggerøre
– Bacon
– Småpølser (eg. av kalv)
– Stekt tomat
– Stekt champignon
– Tomatbønner
– Toast
– Appelsinjuice
– og ikke minst: KAFFE!

Mot bakrus:
Få i deg nok essensielle fettsyrer. Ta 400 mg nattlysolje sammen med mat. Spis antioksidanter (C-vit), E-vit, selen og sink. Ta 500 mg C-vitamin før festen, etter festen OG dagen derpå. Ta b-vitaminer for humørets skyld. Ta en høneblund dagen derpå. Drikk dobbelt så mye vann som mengden øl du drakk. Drikk tomatjuice eller spis honning. Masser hodet ditt. Pust dypt. Prøv forsiktig trening. Ta en dusj, så et bad med lavendel eller einer. Ha litt aromaterapidråper på armleddet, f.eks mandarin. Gråt en skvett. Forsøk Yoga. Press tomlene mot hverandre og slipp.

Hei, ja ser man skal drikke vann. men det er ogso farligt og drikke formye vann. Og IKKE spis noe salt for salt binder vann og det er ikke bra 🙂 spis frukter med mye vitaminer og drikke endel vann…

Mitt beste triks er å komme seg opp om morgenen, komme igang med dagen og ikke tenke på at jeg har vert på byen.. Tenk posetivt! De gangene jeg ikke gjør det, er dagen helt ødelagt. Men jeg tror også at er du av typen som blir dårlig dagen der på, så er det ikke så mye å gjøre med det. ;o)

Unngå og drikke alkohol før du legger deg(da syr du)! Cola og lolipop hjelper også mot barusen. Men det jeg synes er best er og ta en dusj. Best om du kan sitte i dusjen og bare slappe helt av. PS: ikke ha på for varmt vann, da kan du sitte lengere 🙂

Et annet supert, uslåelig tips i så måte er totalavhold.
Det fungerer 100% etter min erfaring 🙂

Noen kommentarer til kommentarene:

Life O2: oksygen er giftig i store mengder! Det er mye mindre oksygen i lufta vi puster inn enn du tror, oksygen fremmer fsaktisk aldringsprosessen.

Ikke salt, det binder vann: Feil! Man bør innta både salt og vann og sukker da denne ioneballansen i kroppen er ødelagt fordi alkohol forstyrrer et horomon som får oss til å skille ut mer vann enn man burde. Dette ødelegger videre salt og sukker konsentrasjonene i blodet.

jeg pleier å spise loff med noe salt, f.eks fårepølse. Etter min erfaring hjelper det at saltet binder vannet i kroppen. man blir også mer tørst og får i seg mere vann før man sovner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *