Kategorier
Verdisikring

Bagasje

Sørg for at bagasjen er godt merket med ditt navn, adresse og telefonnummer. Bruk flyselskapets egne merkelapper og ikke vær redd for å slenge på et par stykker.

Pass på at bagasjen får sin identifikasjonslapp (den hvite som klistres på kofferten i innsjekkingsskranken) og at denne sitter godt på. Flypersonale kan faktisk glemme de også!

Bruk en rem rundt kofferten. Med en enkel rem eller et belte kan du sørge for at kofferten ikke åpner seg under transport og dermed må særbehandles.

Ikke pakk kofferten eller vesken for full. Det er ikke alltid at bagasjen får like fin behandling underveis som man skulle tro, er kofferten sprengfull kan sidene for revne og innholdet dermed spres for alle vinder.

Ikke ta med ulovelige gjenstander. Selv om bagasjen du sender ikke er tilgjengelig for deg under flyturen er det for eksempel ikke lov å pakke med seg våpen i kofferten. Dette gjelder også gjenstander som gassbeholdere, fyrstikker, lightere, fyrverkeri og maling. En full oversikt finner du i flybilletten din.

0 svar til “Bagasje”

Det er like forbanna morro(ironi) og se førstegangs reisende nordmenn på flytur for første gang, når nesten ALLE bare MÅ stå nesten oppå bagasjebåndet for å få kofferten sin!! Stell dere 1,5 meter unna som er meningen så andre kan få ut bagasjen sin uten at du står i veien.

Noen få flyplasser opplyser om dette, men det er av de skjeldne.

Husk også og legge en lapp inni koffertsen med navn adr. telefonnr. pluss destinasjon. Den kan ihvertfall ikke falle av.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *